Kul helg, men nu sjukling!

En sjukling har jag gått och blivit! Inte har det då blivit bättre iaf nu under helgen som jag hoppades på, utan nu är jag mer förkyld och har ont i halsen. Usch va tråkigt!

Helgen blev jättelyckad, tänker mest på lördagen då vi var ut och firade Philip och Kalle :) Först var vi hemma hos erika och mattias massa folk, sen drog vi ner på plaza där vi åt middag och var fram tills att det stängde. Jättemkt folk var de där, och det var jättekul :) Efter det så blev det kalas hemma hos Anton och det höll i sig ända fram till sex där på morgonen så strax efter sex blev det att jag och mina kom hem och la oss.  Riktigt roligt var det, tror inte att jag har skrattat sådär mkt på länge :)
...en sak som däremot inte var fullt lika roligt var då på natten när jag och mina skulle gå hem från krogen och till anton. Vi kom och gick hon och jag då vi går förbi två lite äldre turkar som stod och pinkade vid vägen. Vi gick förbi på andra sidan och tänkte inte mer på de förrän och vipps när vi tittade bak så var dom efter oss. Rädd som jag är så bötjade jag att springa eftersom jag tyckte att det var lite obehagligt när dom kom så nära, och när mina tittade bak så var dom ikapp henne. Hon sprang hon med och det fick vi göra en liten bit för att komma ifrån dom. Det gjorde vi också som tur var, men dom skrek efter oss och höll på. Inte nog med det så kom vi alldeles efter det fram till rondellen där nedanför macken då det kommer en bil med jag tror de var tre utlänningar. Skitläskiga och lite äldre dom med. Vi gick över vägen och dom stannade som till med deras bil och tittade jätteläskigt på oss (såg precis ut som att dom vilken sekund som helst skulle hoppa ut och ta oss) så jag blev rädd och började springa allt vad jag kunde. Dom skrek nått, och Mina skrek till och kom efter, fan va vi sprang...  men sen skrek hon att dom försvann! Alldeles efter hör jag hon skrika jättehögt och då tänkte jag att det var kört och att dom var efter oss på riktigt. Då hade dom tydligen vänt med bilen och kommit tillbaka så det var bara att springa allt vad man kunde. För att virra bort dom lite sprang jag in på gården nedanför oss, och vart jag skulle ta vägen sen hade jag ingen aning om så gömstället fick bli bakom ett garage som var där. Mina kom strax efter mig så vi stod där och pustade ut ett litet tag. Sen sprang vi sista biten upp till anton, och som tur var så hade vi lyckats lura bort dom!

Igår blev vi bjuden på jättegod paj med vaniljsås hemma hos erika, och sen käkade vi middag med anton och dennis, mums :)


Nu ska jag se om jag kan få nå liv i Mina, sjusovarn!


<3

//Josse


Längesen nu!

Ojojoj va vi har varit dålig på att uppdatera nu på sistonne, så bäst att skriva lite grann nu känner jag!

Det är så mkt som har hänt sen man skrev sist så man vet som inte vad man ska skriva, orkar nog inte berätta om allt roligt heller, men mkt kul har vi gjort iaf:)


Igår var jag och Mina på musik direkt medan alla andra var på inflyttningsfest hos Cissi. Det var riktigt roligt, och vi fick skratta massa:D  första gången vi båda var där också. Härligt att hitta på nått annat, och sen kunde vi ju inte missa det igår heller eftersom idolen alex var med och sjöng. Jag blev lite kär i en annan kille som var med också, hur söt och duktig som helst var han :) Förkyld har jag gått och blivit också bara sådär från ena dagen till den andra så det var härligt att sitta där på storsjöteatern i några timmar och kika på alla som sjöng och spelade.

Inatt fick man ett härligt vaknande av några fyllon som drällde in i våran lägenhet sisådär halv fyra på natten ungefär. Jag hörde en massa röster och vipps så hade jag fulla ansiktet med tandkräm :D hahaha...vilka kompisar man har altså, världens bästa men också knäppaste <3

Idag har jag varit och köpt en studentklänning som jag  hittat och fastnade för. Kände att det var lika bra att köpa en redan nu så har jag det gjort... Däremot känner jag att lite småpanik över balen eftersom jag inte har hittat nån balklänning som jag fastnat för än :S !

Nu må jag hoppa in i duschen, ikväll är vi massa folk som ska ut och fira Philip och Kalle som fyllt år. Känner på mig  att de kommer bli riktigt kul :)

Ha de bra !

<3
//Josse

Namnsdag

Idag har jag ju faktiskt namnsdag :)


2 månader!


Idag är det precis två månader sen vi flyttade in på grundläggargränd 22! De känns som att vi bott här i en evighet;) Och vi lovade ju att lägga in bilder en gång så här kommer lite bilder på vårt kära hem till och med sista juli ;)


så här såg det ut när vi flyttade in...
               


och lite såhär ser de väl ut nurå!
              städat och fint;)            


Ja så här bor vi, och här trivs vi bra! De är väl en del smågrejer som ska fixas och sen lite saker som skulle behöva köpas men ja de kanske vi hinner med så småningom;) Nu har ni iaf fått sett hur de sett lite av hur de ser ut hemma hos MJM ;)

Gonatt!

<3
//Josse


övergiven...


Jahopp.. satt här hemma och väntade på att Eva och Malin skulle ta och komma hem nån gång så vi kunde laga oss nån middag! Så ringde malin och sa att hon skulle käka burgare på max med sin mamma och pappa idag, och alldeles efter ringer eva och säger att hon ska äta middag ute med sina klasskompisar! Hopp, så det blev visst så att jag fick laga mig någon egen middag idag och äta ensam ;/


Förresten...Grattis till Lovisa som tog körkort i fredags :) Wiho!

ojdå

haha hoppsan, va jag skriver mkt jämt! nu kommer malin sitta och sucka djupt och tycka att jag är jobbig när hon läser ;P

home sweet home!

Igår så kom jag in till stan igen, hur härligt som helst att komma hit men däremot inte så värst roligt att vara hemma själv! Gick ner på skolan och käkade lunch sen strosade jag runt på stan i nån timme, varför vet jag inte eftersom jag inte skulle ha nått spec... eller jo jag vill ju ha massa iof, men har ju bestämt mig för att försöka hålla i pengarna nu när jag ska göra så mkt skojj framöver :) Jag lyckades också faktiskt!! Kvällen var planerad till att plugga, och plugga massa, baka äppelpaj och jag hade också tänkt mig en springtur däremellan men riktigt så blev det inte. Erika ringde så jag var med henne på fristilen istället. Kikade på massa folk som var duktiga och tränade och på jenny som sprang som en tok på springbandet!! Haha sen så tjuvkikade vi på kälarne också som var där och tränade och var med på ett step pass, ganska så kul att se på. De är inte lätt för killar att hålla reda på armar och ben samtidigt, och ingen taktkänsla hade dom heller, men dom kämpade på bra tycker jag. Erika lyckades ju lura med mig på kettlebell också som var idag så vi tränade lite inför de.




Hälsade på Anton och Frida som nyss flyttat in i lägenheten under erika och mattias gjorde vi också, fan va avundsjuk jag blev när man kom dit och såg vilken otroligt snygg och fräsch lägenhet dom fått, kul för dom :) Jag och dennis har numera en varsinn sovplats inne i gästrummet ... och ja Nessa också kom jag på ;)  När jag kom hem kunde jag inte hålla mig utan började göra äppelpaj sisådär kvart i tolv. Tur att jag inte hade städat eller så innan för fasen hur de såg ut efter att jag var färdig, fick bli städning idag istället så det såg någorlunda ut när faster Eva kom hit.

Eva kom idag och ska bo här hos oss tills på fredag. Så ikväll lagade hon gomiddag åt oss :) Hon ska sticka en ny åremössa åt mig också nu när hon är här för den andra blev ju på tok förstor, såg ju ut som jag hade en bikupa på skallen eller nått:D

Var ju som sagt på kettlebell ikväll med erika och jenny, nybörjare alla tre men de gick hyffsat bra tycker jag. Lite jobbigt och svettigt att göra alla övningar med de där klotet ibland men vi tog oss igenom de riktigt bra och förmodligen kommer vi ha massa träningsvärk imorron! Jag blir så sugen på att börja träna där, men jag blir så snål när de kostar så pass mkt varje månad, får se hur de blir!

Gonatt!
<3
//Josse

Snor

Ja vart kommer allt snor ifrån? Min förkylning verkar inte vilja försvinna.. men men, skit samma! I helgen har jag jobbat, kollat på bio med macken och hjälpt frida och anton att flytta, gud vilken fin lägenhet :) Bion va iallafall mycket bra, vi kollade på män som hatar kvinnor. Sen kan jag väl inte säga att det har hänt så mycket mer.. rensade vårat kylskåp i stan i söndags, det va ganska mycket som behövdes slängas så nu är det nästan tomt! Hoppas att josse inte svälter. Jag åker in till stan imorn med 20 över 4 bussen.. det ska bli skojjigt att återse alla mina vänner. Dock är ju mina i stugun veckan lång.. hon bakar bullar på bageriet :D eller säljer en leverpastejsmacka.

Nå josse, hjärtat?



/Malin

söndag

Hopp då var lovet slut då.. jag kan inte säga om jag tycker att den här veckan gått fort eller inte, sisådär lagomt kanske!
Hade tänkt att åka tillbaka till stan nu ikväll men jobbade ju till strax efter nio så jag hann inte med sista bussen. Så tänkte jag ta bilen efter jobbet men fick inte för mesarna till föräldrar! Nehepp...


"...hmne men de är väl nån porrfilm på tv:n klockan åtta som vi kan titta på".. eller vad säger ni tanter?!"

Haha fy fan! Hur dom är gamlingar altså, de här slängde en gubbe ur sig ikväll när jag jobbade och ibland kan man bara inte hålla sig för skratt:D haha!!! Det är faktiskt riktigt roligt att sitta och bara lyssna på gamla när dom sitter och pratar med varandra. När det var dags för fika nu ikväll så satt dom där fyra tanter och en gubbe vid bordet och pratade om allt och ingenting, och om vart annat så vräker dom ju ur sig en massa roliga saker! Appråpå gamlingarna på jobbet så kom jag ju på en jättebra idé häromkvällen att vi skulle ta och ringa till Spanien till matilda som fyllde 20 den dan. Så jag satt där med en av tanterna och en gubbe  som brukar prata om henne och fråga mig massa om hur hon har de oså... så sa jag till dom att vi skulle ringa till matilad och att vi skulel sjunga för henne eftersom hon fyllde år. Så vi ringde, och dom var så himla söta när dom satt där och sjöng för matilda i mobiltelefonen. Jag önskar att ajg hade spelat in de! 
Det slutade med att tanten satt och grinade för hon blev så rörd när hon fick prata med henne, och gubben började babbla på och prata om killar och massa sånt, ja dom babblade på bra båda två så när dom hade pratat färdigt och jag hunnit säga några ord jag också så slutade det med att samtalet kostade hela 40 spänn! Ojdå...

Igår så kom erika hem till stugun så då tillbringade jag min kväll tillsammans med henne:) Vi var uppe i torsgård och kikade på melodifestivalen! Fel låtar gick ju vidare,..."snälla, snälla, snälla" va fan har den i melodifestivalen att göra egentligen?! och den största frågan är väl ändå vilka de är som frivilligt röstar på den där låten, haha helt värdelös ju.
Efter melodifestivalen så åkte vi ner på byn och sen till födelsebarnet Anton där vi blev bjuden på ett riktigt tårtkalas:) Det var kul, och sen blev de lite raggarrunda på byn.


åh va jag saknar tjejerna kände jag nu, ska bli kul att träffa de flesta nu när de blir skola!

<3
//Josse

jobbajobbajobba....

Nu har jag varit hemma i några timmar, började jobba imorse klockan sju så nu har jag sovit ett tag men ska tillbaka dit till fyra igen och jobba mera. Det har gått bra att jobba tycker jag, känns bra också att de inte är så bra väder så man blir avundsjuk på alla som kan vara ute och ha det gött!

Har ju jobbat med Backis sen i onsdags också, de har varit roligt det :) Idag har vi gått runt och pratat skit.... sen var vi riktigt duktiga också när vi skulle duscha en tant, så efteråt så när vi skulle skjutsa ut henne så började de rann en massa vatten och vi fattade först inte varifrån... men sen så upptäckte vi att de var som en behållare under där hon satt som var överfull med vatten så de var vi tvungen att ta bort... skulle dra ut den ja och lyfta bort den men den var visst lite tyngre och fullare än vad jag trodde så vipps hade vi hela golvet fullt med vatten ...ojdå, så det kan gå;)!!!

 

...ne  nu må jag käka nått innan jag drar mig tillbaka.. men nu har Backis fått sluta för idag, va trist!


<3
//Josse

Sjukling

Ja en sjukling har jag gått och blivit, lagomt till lovet som vanligt. Varför ska jag JÄMT bli sjuk på loven? Det är en fråga som jag väldigt gärna vill ha svar på..
Jag märkte att det var ett tag sen jag skrev.. men det har väl inte hänt så värst mycke som är värt att berätta. Jag va ju iaf på rockfesten i lördags, det va skitkul. 100-dagars i onsdags va också en höjdare, även fast man är en hårtofs fattigare. Riv lös ditt eget hår du fula tjej!!

Idag ska jag bara vara hemma.. kanske kolla lite på greys, sova en skvätt eller läsa lite i en bok. Dricka en tre koppar te och äta kakor.. tycka lite synd om mig själv :)

I lördags spelade vi musik också va det en ny låt som börja då.. när backis hörde introt skrek  hon ut: -jaaaaaaaaa, sarek!! (ni vet hur hon brukar skrika) Jag börja såklart skratta ljudligt, det va ju takida! Det tyckte jag va roligt..haha. Kanske är därför backis alltid förlorar på introtävling.. neråååå.

Här får ni lite bilder ni kan kolla på, om ni vill.

      

Ne det här gick ju skitsegt... provar sen igen.

/Malin

yesyesyes

Yesyes äntligen så har dom ringt från jobbet så nu ska jag jobba ikväll, imorron hela dagen och likaså på fredag:D blir kanon de!

...men vart är solen nånstans?!

<3
//Josse

090304

Åh va less jag är nu, vill bara hem och äta lunch nu! Jag är på infocare och gör enkätundersökingar idag med, det är ungefär lika roligt som det låter. Just nu vill ingen svara i telefon och om dom gör det så vill elr kan dom inte svara. TACK så hemskt mkt för det, verkligen ett stort tack.
Trött är jag också, även fast jag la mej klockan tio igår.. Skulle vilja gå hem och sova i en timme elr två!

Tkr inte om att va på dåligt humör, usch!

Så, nu har jag beklagat mej litegrann. Konstigt nog känns de inge bättre..

/Mina

Sportlov!


Det är sportlov och vad gör jag egentligen... Inte sportar iaf... Ne vad gör man, inte alls mycket, får tiden att gå genom att sitta framför datan typ! Hur kul låter de, men har inget bättre för mig så! Vill att dom ska ringa från Bergegården och be mig att jobba, har inte jobbat nått än men dom ringde faktiskt idag så på fredag ska jag jobba hela dagen lång. Ja tack det gör jag så gärna så svarade jag :) Hoppas på att få jobba nå mer också nu när jag är hemma hela veckan och inte har nått bättre för mig!

Idag har jag faktiskt varit snäll och gått och hälsat på min lilla farmor som jag träffar alltför sällan nu för tiden, Jag minns när jag bodde där ett tag i somras va jag kunde bli le på henne ibland, men nu för tiden saknar jag hon faktiskt. Det är kul att träffa farmor, hon pratar så mycket och är som så rolig ibland;) ..och nyfiken är hon också! Frösöker alltid luska ut en massa saker...Idag hade hon mycket i sina tankar må jag säga, pratade hela tiden och frågade saker om vart annat. "Hur går det med killarna då josse?!  har du träffat nån kille i stan nu när du flyttat eftersom du nästan aldrig kommer hem nu för tiden?!  Varför ska inte Matilda komma hem från Spanien snart, har dom skaffat killar som håller dom kvar?! ... blablabla!!! och går man dit får man räkna med att bli kvar en stund så jag blev där ett bra tag idag. Massa fika prackade hon på mig också som vanligt, gott men mättsamt!

Lilla tanten!      Lillskruttan <3


Har hunnit med att träffa anton idag också, var ett tag sen så det var roligt :) Var hans chaffis till stan när han skulle till sjukgymnasten. Sen så hann vi med att åka på elgiganten, skopunkten och sen så donken också innan vi åkte hem. Ingen av oss var egentligen hungrig, speciellt inte anton som hade käkat massa tacopaj innan vi for. Han var ju supermätt sa han men nått kunde man väl alltid köpa och få i sig. Så skulle han beställa och jag trodde att han skämtade med mig då han beställde och sa till hon i kassan att han skulle ha  tre cheesburgare, en dricka, en stor milkshake och en påse chilicheese! jag kunde inte hålla mig för skratt så hon i kassan må ju undrat va de vart för fel på mig;)  men kul var de, och de var kul att hitta på nått även om de mest blev att köra bil!


Skulle ju gå på Minas pass igår också när jag väl var hemma, var jättepepp och tyckte att det skulle bli roligt, men klantig som jag är så hade jag glömt mina innedojjor i stan så de gick ju inte de heller. Så istället blev de träning på egen hand idag. Tränade först nere i pappas och jonathans så kallade "gym" som dom fixat och sen så stack jag ut på en springtur också... jobbigt men skönt nu eferåt!


dagens kommentar; "men josse, när är det det är valborg/sista april egentligen?!" :D

Gonatt!
<3
//Josse

Vår

Fin väder är det idag och det känns som vår, jag vill bara vara ute men ist sitter jag inne framför en dator! Men jag får iaf betalt för det, för jag är  på info care och jobbar. Inte så värst roligt, men pengar pengar..

I helgen var det som sagt skit roligt, josse har ju redan skrivit allt om det. Tack för en rolig kväll iaf alla som var där :)

Nu är det som sagt sportlov, hääärligt! Såhär har/kmr mitt sportlob se ut.

Lör: Jobba bergegården 7-11.15, förferre hos trude, rockfest.
Sön: .........................
Mån: Jobba bergegården 7-16, gumpa.
Tis: Jobba infocare 08.30-16, spinning
Ons: Jobba infocare 08.00-?
Tors: Åka BUSS till stan, lämna in min trasiga kamera, åka till björnrike (Pappa 50 år)
Fre: Björnrike åka slalom, längd och skoter :)
Lör: -ll-
Sön: Åker hem från Björnrike

Härlig avslutning på veckan, ska bli så skönt å åka dit :)

/Mina


Rockfest;)


Yeah, I wanna rock ;D Igår var det ju rockfest på nornan, HUR KUL SOM HELST! men kass musik faktiskt om jag ska va ärlig, de här med rockmusik är nog inte min grej, men de gick ju att dansa till så jag var nöjd ändå;) På dan började vi hemma hos Trude; trude,  jag, malin, mina, backis, tone, och daniel och umgicks, åt mat och gjorde oss iordning inför kvällen. Sen kom Frippe och Mange också och vi var där tills dess att vi skulle åka ner till Nornan. Vi hade planerat att sjunga massa singstar men så långt kom vi aldrig, höll på att göra oss iordning i tre timmar och vipps så var klockan visst sju och taxin kom. Haha Daniel blev nog skapligt le på oss efter att vi blockerat toan i nästan tre timmar! Väl nere på Nornan så kom det folk allt eftersom och till slut så var de dags för middag. Därefter så blev det dans och de fortsatte resten av kvällen och natten. Tror inte att jag har skrattat så himla mkt som jag gjorde då alla började dansa och alkoholen började ta sig allt mer hos en efter en. Önskar att de gick att förklara för folk hur roliga vissa människor var men de går inte att beskriva, jag och Malin får skratta för oss själv istället åt allt roligt frånkvällen :D
Jag kände på mig att de skulle bli en  rolig kväll och de blev det :) Skull av riktigt eoligt att se alla bilder som alla tog!

Här är iaf  lite bilder som jag lyckades ta igår! Alla andra kort fick dom med bättre kameror ta;)

                           


- " du kan fråga malin och josse, dom skulle aaaldrig ljuga för dig:D"
- "åhh va gott med choklad:D"


<3
//Josse

RSS 2.0