....


Välkommen till svinstian skulle man kunna säga om våran lägenhet, fy faan va grisigt de var här inatt när man kom hem och fortfarande är de ju inte direkt städat och fint här.  Jag ångrar verkligen att jag inte tog ett kort på hur de såg ut imorse, haha de äör sjukt hur en massa tjejer kan svina ner så förjävligt, herregud!

Igår var de ju altså 100-dagars, och det firades såklart. Efter lunch gick vi hem och började göra oss iordning, sen allt eftersom så kom de folk hit. Riktigt roligt och trevligt var det må jag säga, haha undra om våra grannar tycker om oss;)
Framemot halv tio så drog vi ner på larrys och där var de smockat med folk. De var riktigt mycket folk ute, och hur varmt som helst där inne. Ute på dansgolvet så höll man ju på att smälta ibland kändes de som!!! Men roligt var de tycker jag:)
Kan inte fatta hur fort tiden egentligen går, 100 dagar bara, de är ju ingenting om man tänker efter. Jag får lite panik faktiskt när jag tänker på allt som ska hinnas med!

I måndags var jag duktig och stack ut och sprang. Har inte gjort de på jag vet inte hur lång tid, och de här med att klä på sig rätt för att inte svettas ihjäl när man är ute det är jag inge vidare bra på. Trodde att de skulle va kallt ja och att jag skulle frysa massa så jag klädde ju på mig på tok för mkt kläder, varmtvarmt! Sprang ganska så långt gjorde jag också, de var riktigt skönt att röra på sig lite, men de märks ju att man inte tränar alltför ofta. Erika lyckades ju lura med mig på ett body pump pass på fristilen i tisdags också, aah jag trodde att jag skulle dö där efteråt. Benen bara skakade och kändes som om dom var  två stora sementklumpar som inte gick att rubba. Vilket pass altså, och vilken jäkla träningsverk jag fick efter de där, och nu tror jag nästan att de blivit ännu värre! De här med träningsvärk är ingen höjdare de heller tycker ja, gör ju bara ont åsså kan man ju knappt röra sig.

Sitter här och kikar på våra fina prydnadskuddar som passar bra här i våran soffa. Däremot har jag lite ångest över mitt köp, ta tre betala för två var de, perfekt tänkte jag men inte vart de nå billigare heller. Fan svindyrt med kuddar ju, och vad tänkte jag med egentligen man är väl inte direkt gjord av pengar åsså går jag och köper prydnadskuddar för hur mkt som helst kändes de som... har inte vågat ta av prislapparna än så jag kan ju fortfarande ångra mig!!!

<3
//Josse


101 dagar kvar..

tills studenten, längtar som en tok gör jag :) detta betyder 100 dagars imorrn, då är det fest. Vi ska på larrys, innan de ska vi vara hemma hos oss och ha roligt.. jag ska också på make up store på en sminkkurs imorrn, det ska också bli roligt! bilder kommer, om det blir fint iaf ;)

ikväll har josse följt med på body pump, hahaha. Hon tkt nog det var jobbigt, hon klagar på ont i benen iaf :P jag älskar body pump, sååå härligt. Ni som inte prövat det måste göra det, ni kmr inte ångra er.

Marita, ja jag har gumpa på måndagar. Jag skrev det förut i bloggen, men om man inte är en flitig läsare så missar man såna där viktiga detaljer!


Ne nu börjar jag bli orolig för Malin som skulle ta bilen in ikväll, måste ringa henne bums.
Sen ska jag kolla på ett avsnitt av one tree hill sen blir det sängen :) imorrn blir det till att kliva upp tidigt, blääää!

/Mina


Semeldagen

Idag är det semeldagen.. gud så gott. Jag har bestämt mig för att äta tre semlor. Idag är också den dagen då jag har jättemycket träningsverk i armarna! Mina körde hårt igår hon.. det va mycket jobbigare än på friskis och svettis. Men väldigt skönt efteråt. Jag får dock ställa in min skidtur idag, jag känner mig alldeles för seg. Jag tror att jag istället ska ut och gå med minas hund julle :) det blir roligt.. då kan vi leka i snön, det tycker han är väldigt kul :D

Ha en bra semeldag allihopa.

/Malin

snart onsdag...


Det gick riktigt bra att sova ensam i lägenheten även den här natten! Så modig jag har blivit, blir faktiskt lite imponerad;) Hade tänkt att kika på beck igår så vid åtta ställde jag klockan på nio så jag skulle hinna sova lite innan för att orka se hela filmen. De gick inge vidare de heller, vaknade till av tv:n och insåg att klockan visst var elva! Så de blev visst en väldigt lång powernap må jag säga men ganska så skönt de faktiskt. Däremot så kunde jag ju inte somna sen förrän vid halv två men är ju ledig på måndagar så fick mig en härlig sovmorgon imorse:)

Eftersom att Malin var så bakis i lördag efter fredagens bravader så orkade hon inte fli undan allt här hemma, så de är vad ja sysselsätter mig med just nu. Möttes av en väldigt härlig lukt när jag skulle öppna kläkammarn och he in lite saker, man skulle kunna tro att de låg en deckat alkis gömd därinne nånstans, fan va de stank öl och sånt!!!! Sen skulle man faktiskt kunna tro att Cissi var här i fredags också för de är nån som sölat massa på köksgolvet så man fastnar med fötterna överallt ;D 

Cissi kom och hälsade på mig idag också och var här ett bra tag, kul var det :) Vi har suttit och laddat upp inför onsdag med massa bra musik oså, så nu är vi jättepepp:)

Ne åter till städningen, ska försöka röja undan här lite så de blir rent och fint. Men jag känner att det är en del saker som fattas för att det ska bli riktigt sådär  bra och extra fint och hemtrevligt som jag vill ha det. Jag och Mina har gjort en lista på vad vi skulle behöva, och idag var jag och tittade på skitfina kuddar till soffan så jag kanske måste ta och köpa dom även om dom var lite väl dyra kanske! Ska dryga ut på städningen lite så jag får tiden att gå så klockan blir så pass mkt att Mina kommer hem till mig så jag slipper va så ensammen.


Åh juste, GRATTIS till våran grymma Malin Hestner som tagit körkort idag:)

Äntliigen din tur, fan va härligt :)

... Nu har vi tagit körkort allihop snart... så Cissi , nu får du bannemig sätta fart lite tycker ja du med så du också tar de snart! !!


<3
//Josse


Korv med bröd

Det är precis vad jag har ätit idag. Jag och minis bestämde oss för att rejsa lite skoter och grilla körv. Det var skojjigt.. tillslut blev det soligt med :D Jag är nu hemma i stugun, åkte hit i lördags.. och åker tillbaka imorn kväll. Sen på onsdag är det 100-dagars.. jippi. I fredags hade vi ferre hemma hos oss.. och det va ju kul det :) Jag tog minas plats och gjorde bort mig litegrann.

Idag skulle vi som sagt köra skoter iallafall.. Mina ringde och sa att hon inte fick igång antons skoter, hon är ju så svag. Då sa jag åt henne att ta bilen upp till mig och hjälpa mig att skotta fram skotern.. för den var igensnöad, konstigt nog! Tycker allt att det skulle behövas lite mer snö ja. Tillslut fick vi fram den där satans skotern så jag åkte ner till mina, hon tog bilen. Vi gick till skotern.. jag hedde upp den röda knappen och då börja mina skratta, hon hade visst glömt den. Vilken klantskalle! Tur att hon har mig.

Pust.. jobbigt värre.
Snöig skoter


Ikväll ska jag vara hurtig och gå på minas arobicspass, som om inte skoterskottningen vore nog. Ne här ska man träna upp sig inför beach 09 ;)

Undrar varför josse alltid gör ett hjärta, ett sånt här <3, i slutet av varje inlägg.. hmm kanske det är kärlek i luften?


/Malin


home sweet home

Nu har jag nyss kommit hem till lägenheten igen, fick åka med erika, mathias och petter in! Tack för de så slapp jag ta bussen in sent ikväll, plus att de kostar då;) Känns skönt att va tillbaka i stan tycker jag, home sweet home:) Det var inte så roligt i stugun, men att jobba gick ju bra de iaf. Vissa gamlingar är ju bara för härliga!
...djup suckande, sen så sa hon... " jag är som en metmask :D" kanske inte låter så roligt, men gud va vi skrattade!

Idag var jag duktig och var till min lilla farmor och hälsade på. Hon blev såklart jätteglad och skulle pracka på mig massa godis och fika. Gamlingar är roliga dom... När farmor frågade om jag ville ha fika så sa jag att jag kunde ta en bulle. Då sa hon att hon inte hade särskilt mycke fika att bjuda på, så ser jag att hon tar fram en bullpåse och tänker inte mer på de förrän hon sedan fortsätter att plocka fram ytterligare en kaksort och sen en till och ännu en till. Slutade med att hon ställde fram ett fat med sju olika sorter. haha och hon som inte hade nå fikabrö att bju på, själv har man kanske en kaksort om man ska fika;) ...och jag som skulle försöka sluta käka massa skräp, åtminstone försöka käka mindre av sånt. Jag känenr att det går väldigt bra;P

Det ligger en mystik påse i vårt kylskåp!!:S ...När jag kom hem idag så skulle jag se va vi hade för nå gott i kylskåpet. Så ser jag att de ligger en påse med nått rakt framför ögonen på mig. Åh pannkaka tänkte jag först och tog tag i påsen, men de var då inte pannkaka utan nått annat äckligt, alldeles mjukt och kompakt som och konsestensen, öäh! på inte tal om lukten :S

Nu sitter jag här alldeles ensam i lägenheten, lite tomt men samtidigt lite skönt också så kanske jag kan få nått gjort. Kan ju behövas känner jag. Jag ska göra ett försök, fast först ska jag kika färdigt på gossip. Lyckas alltid missa de på söndagarna.

<3
/Josse

gonatt!


Nu ska jag gå och lägga mig trots att jag egentligen inte är så värst trött än. Ska börja jobba sju imorron bitti så om jag ska ta mig upp kanske det är lika bra. Lyckades inte så bra med det imorse när jag skulle upp strax efter sex för att hinna till jobbet till sju. Mamma frågade mig på igårkväll hur jag skulle ta mig upp, jag ställer väl väckarklockan på mobilen såklart tyckte jag. Men hon fortsatte ju  såklart att fråga om jag skulle ta mig upp då oså,  och jaaaa tyckte jag varför skulle jag inte... Sen så imorse vaknade jag av att jag hörde att pappa var uppe och skulle ut med raija, blev förståss lite småttirreterad över att bli väckt såklart så jag tittade surt på mobilen och tänkte att jag skulle se hur mycket tidigare jag blev väckt och hur lång tid jag hade kvar att sova. Trodde inte mina ögon när jag såg att klockan var kvart i sju:O Hoppsan!!! Rusade upp och skynda att klä på mig, hittade såklart inte mina saker på en gång då jag kastat allting lite här och var. Men lyckades till slut få med mig allt och få skjuts av mamma så jag kom i tid!


Idag har jag gått och irriterad mig på jäkla skinngrej som är jobbig och ivägen längst inne i munnen. Tror att jag håller på att få en tand där och då är de nån skinnplupp som hänger där och som jag inte lyckats få bort. Den är ju omöjlig, kan den inte bara ta och försvinna!? Jonathan skulle försöka hjälpa mig, men vi lyckades inge vidare...

Och apropå munnen så gick min käke ur led igår när jag var på badet. Jag kunde inte gapa, och gjorde jag det så var det som om hela min käke knäcktes till och hoppade åt sidan. Gjorde jätteont, men jag vet inte riktigt vad jag gjorde sen för efter några timmar så kunde jag käka nått igen och då gjorde de inge ont heller. Nu knäcker de bara lite och låter så fort jag rör munnen.

Ne nu ska jag sova! Gonatt!


<3
/Josse

helghelghelg


Så var det fredag igen, den här veckan har minst sagt gått superfort och den har varit hur härlig som helst. Har inte haft en enda riktig lektion på hela veckan, utan de har varit hur slappt som helst! Ibland har man tur minsann.
Och nudå, det är fredagkväll och vad gör man då. För första gången sen vi flyttade till stan så sitter jag faktiskt hemma i Stugun på en fredag, rättså trist faktiskt. Har bara varit här i snart fyra timmar och jag är redan less. Kom nyss hem från badet, har varit och simmat massa, en av de bästa sakerna jag vet, så himla härligt :) Ska jobba imorgon och på söndag så därför blir det stugun hela helgen. Känns bra att få jobba lite så man får lite pengar, de är man alltid i behov av. Speciellt nu när det händer så mycket framöver, hur ska man ha råd med allt egentligen?!!! ;)


Idag fick jag ett sånt här lyckorus genom hela kroppen då vi var på Resia och bokade utlandsresa. Wiho va jäkla kul att vi äntliigen har bokat. Bulgarien, Sunny Beach blir det en vecka i början av augusti med världens härligaste gäng:) Kommer inte bli annat än superroligt och jag längtar redan. Det blev lite dyrare än vad vi hade tänkt oss, men äsch de gör inge, kommer bli bra de här!

Här har vi hela gänget förutom Huggis! 

The gang!


Igår var det ju nolia mässan så vi var ju ut dit en sväng, var väl inte alltför roligt direkt så vi vart inte där så länge. Sen skulle jag och mina åka ut och hämta maria och gud va vi skrattade när vi skulle försöka få igång gamla bettan, och på inte tal om när vi sedan fick igång den och åkte iväg:D hahaha!

Carris fyllde ju 19 igår också, GRATTIS till dig vännen<3


<3

/Josse

tårtkalas, mums:)

GRATTISGRATTISGRATTIS till våran Erika Backström som fyller 19 år idag:)


Stortjej hon nu, och vi har varit där ikväll och käkat tårta och annat gott.:) Vi fick ju låna fridas bil så det var ju snällt, gamla bettan altså, brumbru, sa bilen! Mycket bra musik lyssnade vi på också hela vägen dit och hem, massa gamla goa låtar som de var jättelängesen man lyssnade på.


Haha de är roligt att läsa vad malin skriver tycker jag, hon verkar ju som sagt bli lite less på mig och mina ibland, oopps! Men man kan ju inte va roligt jämt;) höhö! Ne men jag må erkänna jag också att jag och Mina gått och blivit riktiga datanördar, plus att vi alltid måste lyssna på musik båda två. Sitter där vid våra datorer och lyssnar sönder låt efter låt. Vi har hittat många bra och nya favoritlåtar som man kan sitta och lyssna på om och om igen utan att bli ett dugg less. Just nu är Basshunter min nya favorit, har hittat jättemånga bra som jag lagt till i min spelningslista och bara längtar till att få spela på onsdag för alla då vi ska vara här och förfesta innan hundradagars. De kommer bli jätteskojj känner jag:)


Helgen som var var iaf kanonkul tycker jag, men jag och mina lyckades inte så bra när vi skulle försöka hitta en förfest som vi kunde gå på inann vi skulle ner på g3, fick bli hemma här i lägenheten istället hon och jag + Maria som kom efter ett tag och höll oss sällskap;D



<3
//Josse

Sluta snöa nån gång

Undra hur länge gud har tänkt att det ska snöa! Det gör ju inget annat än o snöa, det känns som att våren aldrig kommer komma. Idag har det bara varit grått och trist, jag vill ha sol ja :)

Angående det senaste inlägget som Malin skrev så kan jag hålla med till viss del :P Det känns inte som att jag gjort annat än suttit vid datorn den senaste tiden. Jag håller på med min engelska rapport (som skulle va klar för ett halvår sen, bra Mina) och de är mkt roligare om man lyssnar på musik. Sen kanske jag råkar sjunga med lite ibland, men det hör ju till ;) Malin sjöng för mej idag, det var inte heller speciellt vackert..

Ikväll ska vi åka hem till Stugun för att gratta Backis som fyller hela 19 år idag! Jag kööööör, jippi :) Jag tkr det är jätteroligt å köra bil.. Jag har fått låna Fridas bil, brum brum bilen.

Grattis :)

/Mina

Morn morn

Nu ligger jag här i soffan med min morgonrock, (som sägs vara mycket ful?!?), en filt, en kopp blåbärste och lite kakor. Jag kollar också på skidskytte.. jag älskar skidskytte ja :) det är så spännande. Idag är det mulet grått och tråkigt ute.. så jag håller mig helst inne. Förut satt jag och jobbade med min projektrapport och gud vad sugen jag blir på att fjällvandra.. fast inte i det här vädret. Jag har planerat en tripp i sommar, jag tänkte att vi kunde vandra upp för kebnekaise och kolla på midnattssolen... jaaa vilken bra ide :D

Jag kan också berätta att mina rumskamrater har gått och blivit tråkiga, och ibland också lite jobbiga. Dygnet runt sitter dom med sina datorer. Och inte nog med det, dom har musik inkopplat i hörlurarna och sjunger hejvilt till.. det kanske hade gått bra om dom sjöng samma sång, men nu sjunger dom olika... låter förjävligt.

Åter till skyttet!

/Malin


-Ja, du är ju godkänd..

De orden gjorde min dag.. När uppkörningsläraren sa de orden hade jag kunnat kyssa han på munnen! Elr ne, kanske inte riktigt. Men mitt flin var upp till öronen tror jag, det kändes sååå bra :)
Jag fick en ganska lätt uppkörning tror jag.. Jag behövde inte backa runt hörn, inte parkera (förutom på vägverket) och inte köra överdrivet mkt stadskörning.
Jag körde hem till Stugun ikväll, med Antons bil. Han och Frida var också med och på vägen tillbaka till stan var Ollebull med också. Det var lite pinsamt när jag skulle vända vid gumpahallen när jag och frida hade hämtat Anton och Olle. Anton trodde jag skulle köra in i väggen, haha.

Så nu alla läsare, nu vet ni vem ni kan ringa om ni behöver skjuts nånstans. Taxi Mina ställer upp i alla väder :D



/Mina


Helgen är slut, igen!

Tjao. Nu äre måndag igen och jag tänkte att jag skulle kolla på mitt favoritprogram prison break, men då kom det upp ett annat program istället, det är ju visst säsongsuppehåll nu. Det som visades istället var två sjuttonåriga tjejer som vill plastikopera sig, men inte får för sina föräldrar. De åker då iväg på en klinik och får se andra tonårstjejer operera sig, tex en tjej som är 16 år och gör sina bröst till d-kupor. Jag, mina och josse har suttit och kollat till och från, man kunde inte kolla hela tiden för att det va så jävla äckligt!!! Nu mår jag illa. Usch, förstår mig inte på sånt där ja.

Helgen har iallafall varit mycket skojjigt. I fredag va vi först här hemma och sen gick vi en sväng på upstairs, vi hade gratisbiljetter annars hade det aldrig skett, när vi kom in såg vi att det hängde cirka fyra jackor i garderoben.. haha. Vi skyndade oss därifrån. Vi gick istället på huset.. där hade jag roligt :) Jag och mina ägde ju dansgolvet.
På lördag vaknade jag upp och mådde inte allt för bra.. det gick dock över tills kvällen. Då gick jag på håkan med karro, sabbi och deras kompis agnes.. skitbra va han :D Efter konserten skjutsade snälla Tobbe mig in till stan, thank you. Va in på g3 en sväng men jag va ganska trött så jag hade lagomt roligt, träffade iaf Sandy och det var ju inte igår :) Vi försökte ragga lite sådär på allahjärtansdag men vi gjorde ingen succé.. hehe. Igår tvättade vi och stökade lite, det var väl min helg det. Idag fick vi smaska tårta här i lägenheten med, vi firade Minis körkort :D perfekt, nu slipper jag köra för alltid.

Här har vi körtkortsbejben ;)

Körkortsbruden

Här har vi fredagen






Och några sen i lördags




Tjarå / Malin

alla <3ans dag

Goo natt....Nu ska vi sova, och sova så länge vi bara orkar. Det har varit en rolig kväll ikväll men mer om det imorgon.


Nattinuffsan allesammans och hoppas att ni haft en bra alla<3 ans dag.

<3

//Josse

partyparty

Ikväll har vi varit ute på galej, eller ja först så var vi här hemma hos oss i lägenheten lite folk, inte alltför livat faktiskt men mycket trevligt må jag säga. Sen trodde vi att vi skulle ner på g3 men så blev det inte utan istället blev det först en liten tripp fram och tillbaka in på upstairs men ångrade oss och gick på huset istället. Det var första gången jag var där, trivsamt ställe men inte alltför rlivat där heller. Fanns inga snygga killar där ju;) haha ! Jag hade velat vara på g3, så himla kul där!

Nu har vi nyss käkat lite nattmat här hemma, och alla har redan hunnit lägga sig utom jag som inte är lika snabb. Sitter och borstar tänderna nu och har nyss plockat lite här i lägenheten, såg förjäkligt ut!

Imorron( eller ja numera idag) är det alla hjärtans dag och då ska vi också ut var de tänkt. Ut och ragga killar kanske ;) hihi!  Få se vart vi hamnar, Malin ska på Håkan på kvällen så jag och Mina får väl leta reda på nått partaj nånstans såvida vi inte tänkte partaja för oss själva här hemma, de lät mer lockande med förfest nån annanstans faktiskt...!

Ne nu väntar sängen, nattinuffsan allihop....

//Josse

Gokväll gott folk

Ikväll har jag tränat och varit och hälsat på världens sötaste ungar. Hade förväntat mej färdigt fika när jag kom hem, men tji fick jag. Det fick man duka fram som vanligt :P

Nu har vi bott här i en månad och en dag. Det har funkat bra hittills, bara lite småtjafs emellanåt men bara om töntiga grejer. Det här kmr gå bra de, tkr om mina sambosar jag :D

I helgen är det då ferre som gäller, på lördag är det ju alla hjärtans dag så då ska vi ut och ragga :D höhö

Tydligen var det bara Marita som läste våran blogg, kul.. Tack för ditt stöd marita, du är guld värd.

/Mina


Semla

Nu har jag josse och anna nyss ätit semlor och druckit te... mmm vad gott. Vad vore världen utan semlor, ja det kan man undra! Idag har jag varit på skolan hela dagen och jag måste berätta att jag läser världens tråkigaste kurs. Litteraturvetenskap, ja man blir ju trött av bara ordet.. nee gud vad jag längtar tills den är över. Då kanske jag ska fira med en flaska minttu, josse hänger nog på.. hahah. Om ni vill överraska josse någon gång med en present - köp minttu :D
Imorn ska vi ut, och kanske på lördag med. Så kom hit på förferre, spec ni stugubor, det är ju inte så många som har varit hit och hälsat på... :(

Idag bjuder jag på denna bild :D



/Malin

Torsdag

Så var veckans allra kämpigaste dag över, härliigt härliigt och imorgon är det ju fredag!Wiho, det ska bli skojj med lite helg:)

Idag på engelskan så skulle vi sitta och prata i ungefär en timme, vi hade fått massa papper och saker som vi skulle prata om. Haha vilken rolig lektion det var, och en sak som är säkert är ju iaf det att vi är riktigt bra på svengelska :D För några engelska proffs skulle jag inte vilja påstå att vi är, även om vi tror de vissa stunder när vi kommer där med våra påhittade ord för saker och ting;) haha herregud...

På spanskan idag upptäckte vi att det var nå konstigt med mina händer, dom var som alldeles grönaktig och det har inte försvunnit än heller... Hjälp vad är de som händer?:S Jag blir ju som smårädd som vanligt!

Ne nu må jag laga lite mat  känner jag innan jag blir alltför hungrig och vräker i mig hela kakburken.


//Josse

...

Ikväll har jag bestämt mig för att jag ska lägga mig tidigt, men få se hur de går.. Jag och mina tog oss nämligen en siesta idag när vi kom hem från skolan, var ju dödstrött båda två så vi gick och la oss och sov en stund! Härligt var de, men när man vaknade var man inte direkt piggare då på en gång. Vi gick runt som två zombisar ( stavas de så?:P) här i lägenheten innan vi åkte iväg och tränade. Det var riktigt härligt att träna, och väldigt roligt också, finns många roliga människor där som man kan skratta åt och när jag och mina är tillsammans och är på rätt humör så är de svårt att hålla sig om nån av oss börjar skratta åt något;D haha lite roar barnen!

Igår var Pernilla här och hälsade på mig och mina också, åh va roligt de var att träffa henne<3 Evigheter sen sist. Hon var här riktigt länge och vi hade det var mys, skulle titta på en läskig film men de blev massa prat istället så nån film han vi aldrig med.

Ikväll kom våran lilla älskling hem  till oss, vi har saknat henne här hemma ;) Men nu har hon gått och lagt sig, det är hårt att vara i Stugun och jobba minsann!

Klockan tickar, bäst att dra sig mot sängen snart. Gonatt!

<3

//Josse



Onsdag

Tjabba tjena!
Nu är jag tillbaka hos josse och mina i lägenheten.. jag har nämligen varit i stugun några dagar! Och direkt när man kom dit välkomnades man av en paradisask... mmm thank you. Det välkomnandet fick man då inte av minis och jossi. Här ser det ut som en svinstia som vanligt när man varit borta, nerå.. höhö. Men jag måste nog säga att jag gör mest i den här familjen, mina och josse har ju blivit datanördar. Hur kul är det då?

Ne nu har jag inget mer att förtälja.. men alla våra läsare - lämna en kommentar nån gång då!! Förstår om ni beundrare inte vågar.. men vi är inte farliga :) Försöker med några nya bilder med, eftersom jag misslyckades förra gången.


Här är några bilder sen i fredags :)
på huset


Och här sen i lördags :)

/Malin


090211

Kom på att det var väldigt längesen jag skrev nu, så nu äre dags.

I helgen var vi som sagt ut på fredan, jag hade skitroligt = ) Till och med Malin dansade, rekordlänge den här gången tror jag. Mkt folk var det också, då är det ju nästan alltid roligt.
I lördagsmorse åkte jag hem till stugun med bussen. Jag hade bara sovit 4 timmar den natten så det tog jag igen nu ist, sov på soffan i flera timmar. Kvällen tillbringades framför tv:n och datorn, i vanlig ordning.. Körkortsteori och melodifestivalen var det som gällde, trist var det. Melodifestivalen var värdelös, lägg ner skiten om ni inte har nåt bättre att komma med.
På söndagen jobbade jag 7-12 på bergegården, sen gick jag hem och sov litegrann igen :P Sen gjorde jag inge mer den dagen, slöade framför tv:n och datorn.

Just nu ligger jag hemma i lägenheten och vilar. Jag och Josse ska på friskis sen så vi måste ta en siesta först eftersom vi aldrig kommer i säng på kvällarna. Efter friskis ska vi hem och laga mat och sen ska jag ladda om för att gå på fristilen och gå på bodystep, skitroligt :) Igår var jag på bodypumd, också skitroligt och det känns verkligen i benen och armarna idag. Ooo jag älskar att ha träningsverk, så himla härligt!


Ne nu ska jag ta mej en tupplur.
 
/Mina


 Towe, Malin och jag i fredags.


Måndag

Aaah så hade jag skrivit ett helt inlägg åsså trycker den där muppen bort allting, tack för det!...bara att börja om från början då!

Idag har jag iaf varit duktig, gick på skolan och jobbade massa sen så har jag skottat våran balkong också, var minst en meter snö därute tror jag. Jobbigt, men de är tur att man är kvick;)  Provade först att skotta med sopen men det gick inge vidare så modig som jag var så gick jag över och frågade en granngubbe om jag fick låna hans snöskyffel och det fick jag. Så efter ett tag strosade jag över till grannhuset och upp och plingade på då en häxliknande tant öppnade dörren. Hon såg skitläskig ut så jag blev lite paff när hon öppnade. Sen när hon började prata så kunde jag nästan inte hålla mig, men jag försökte hålla mig för skratt så gott jag kunde, och den där läskiga tanten höll kvar mig där i flera minuter och hon pratade och pratade... men jag lyckades smita därifrån sen som tur var. Sen stod hon och glodde ut genom fönstret hela tiden så hädanefter tänker jag inte ha persiennerna uppdragna. Usch va läskig hon var, hade bara en framtand i överkäken och sen så såg hon tu som jag vet inte vad. Mascara runt hela ögonen och ögonbryn som liknade nånting jag aldrig sett förut. Och inte på tal om håret, såg ut som att hon fått nån elstöt eller nånting! Ja det var ju snällt att jag fick låna skyffeln, men de var nog första och sista gången tror jag. Tänker då inte gå tillbaka dit nåmer, när jag skulle lämna den försökte hon pracka på mig en massa frukt också, aldrig tänkte jag och tackade nej. Jag tordes inte äta nånting som kom från de där huset! Sen stod hon och tittade på mig jättelänge så till slut var jag tvungen att säga hej då, och snabbt putta igen dörren och springa nerför trappuppgången och runt huset så hon inte skulle se vart jag gick. Jag tänkte att hon kanske hade glömt i vilket hus och vilken lägenhet jag bodde i, man kan ju alltid hoppas;) haha fy fan!

Jag och Malin skulle egentligen vara hemma själv ikväll, men så sa malin jobba imorron så hon åkte ifrån mig:S De kändes lite ensamt att behöva vara här hemma själv hela kvällen, men som tur var så fick jag ju främmande. Grabbarna kom hit till mig och vi hade tv-spelsturnering:) Riktigt roligt var de!

Nu har dom gått så nu sitter jag här alldeles ensam. Har aldrig sovit här själv nångång:S

//Josse
























Skojjig helg

Hej gott folk! Jag sitter nu åter hemma i lägenheten efter en mycket rolig helg :D Jag förstår att ni har saknat mig här på bloggen.. josse skriver ju inte så roligt som jag.. höhö. I fredags va vi iallafall hos malin och sen på huset, faktiskt roligt på huset, trodde jag inte att det skulle va! Sen på lördag morgon va det bara att kliva upp och hoppa på en buss till krokom, där hämtade världens snällaste dempa mig :) Vi skulle till åre och rix fm i fjällen! Malin kom dit efter en stund, så vi drack bärs och lyssna på alla artister, och sen åkte vi till duved. På kvällen va vi på bygget.. jättekul :) I kön in fick jag också öva på min engelska, med några snyggingar från australien, det ni! Nu har jag precis varit hos min lilla kusin sara och ätit tårta, hon fyller ju 18 imåra.. Grattis grattis.

Ne nu ska jag hoppa in i duschen.. malin ligger här i soffan och snarkar som en gris å. Bjuder på lite bilder sen helgen.. men jag måste säga att jag har blivit väldigt dålig på att ta kort.. jag som va skitbra på det!

Ida och ElinJag och josse

Hmm, jag får bara upp två bilder. Det funkar inte! Jag får prova senare igen.

/Malin

Tråksöndag!

Söndagarna är och har alltid varit tråkiga tycker jag. Blä för dom! Och det bara snöar och snöar ute, det tycker jag inte heller om. Jag som vill ha vår!

Igår så var jag alldeles ensammen hemma den största tiden av dagen, pysslade på för mig själv och röjde upp så de gick att vara här. Hann träffa erika en stund och så vi var och handlade åt henne och racade runt lite på stan. Det är kul när man har bil i stan så slipper man gå överallt! Jag hade planerat att bara vara hemma och inte göra någnting, försöka plugga lite i min ensamhet men riktigt så blev det inte. Istället blev det så att jag umgicks ett tag med min broder som bott här hos oss hela helgen, sen åkte jag till stugun för att hämta upp och köra in tre härliga stugukillar på krogen. Hade inge sällskap med mig på vägen dit så då var det lite småläskigt må jag säga, jättemörkt ute och det snöade som bara den så de var lite läskigt att köra. Men de gick ju bra som tur var, och på vägen in igen hade jag ju sällskap så det var roligt :)
När jag kom in till stan igen så fick jag köra ännu mer bil, inte mig emot, det är så kul! Men en gång hade de kunnat  lite illa för jag hade en mupp sittandes bredvid mig i framsätet och den här filuren kunde inte riktigt hålla händerna borta från handbromsen, så rätt vad de var när jag skulle svänga så sladdade vi till ganska mycket och jag var såklart inte beredd på nå sånt och visste som inte heller hur jag skulle göra när bilen bara åkte lite som den ville så jag fick lite panik där ett tag och trodde att de skulle sluta med att vi skulle hamna i diket där mitt i rondellen! Det hade ju förståss varit lite pinsamt då de for runt poliser överallt typ ;P
Skulle hämta jonathan och hans komisar på frösön också och jag fick för mig att dom hade bråttom hem så jag skyndade mig så fort jag kunde och kom till frösön ganska fort där jag fick vänta i ungefäe en haltimme. Fick inte tag på joanthan och jag hade ingen aning om vart dom var, så där körde jag runt som ett fån och var rädd. Tordes inte stanna nånstans för jag var så rädd för att de skulle komma nå läskiga typer och försöka bryta sig in i bilen eller  råna mig eller nått sånt, så jag fick köra fram och tillbaka på gatorna och det var hur mkt snö som helst så jag var så jäkla irriterad!

Undra när Malin hade tänkt att komma hem, jag tycker att hon kan ta och göra de nu så jag har nån att vara med :) Känner mig lite ensam!

<3

//Josse


dagen efter..

Igår blev det ju kalajs, först hemma hos Malin som hade bjudit dit ett jäkla gäng på tårta och en massa annat gott. GRATTIS malin! Det var riktigt roligt, tack för det:) Däremot kom vi dit lite senare än planerat, typiskt oss att inte hålla tiderna så vi blev inte där allför länge innan det bar av ner på stan. Först på news och sen hade vi fått gratisbiljetter till huset... för min egen del blev det aldrig huset, klantig som jag var hade jag råkat slarva bort legget nånstans så jag tog mig ju aldrig in! Fan va klantigt gjort, måste ha glömt de på news tror jag för i väskan låg de då inte som det var tänkt...Klockan var inte alls mycke, elva typ! Kuuul, nejnej, strosade hem istället och igen nyckel hade jag heller, men som tur var så hade nån vänlig själ lagt en sop i dörren så jag kunde ta mig in i trapphuset  (tack för det) och där råkade jag visst somna en liten stund tills lillebror min och hans kompisar kom och väckte mig;) haha fy fan! ...men de var väl kanske lika bra att de blev som de blev, hade nog slutat illa annars antar jag!


... och nu är jag hemma alldeles ensam, sambosarna mina stack härifrån fort som bara den imorse och lämnade mig ensam kvar i den här röran, ser förjäkligt ut här hemma. Det är Inte någon som har lust att komma hit och städa lite kanske?!Det är ingen riktig höjdare när tre tjejer har lite småbråttom och ska fixa ordning sig och samtidigt laga mat när tiden bara rusar iväg fortare än vad de var tänkt.... jag vill bara blunda och önska att de bara kunde städas av sig själv, ligger saker överallt, och miljontals tandpetare på golvet i köket... Fan va jobbigt, men tack och lov att vi har diskmaskin iaf!!!


idag var det tänkt att jag skulle åka till åre, men skippade de och stannade kvar i stan istället... så idag är det istället tänkt att jag ska ta tag i in engelska rapport och försöka få den klar, lycka till josse säger jag bara! Blir ju lite småsugen på att köra bil också nu när jag har fått låna den av pappa och har den här i stan. Men jag törs inte riktigt köra än på några timmar så jag får vänta med de, får bli en raggarrunda ikväll kanske;)

Ne nu ska jag nog vila lite och samla krafter inför städningen, det kan nog behövas!

//Josse



 


Idag är det torsdag...


...och jag måste ju säga det att jag inte ritkigt har kommit in i det här med bloggandet än känner jag... har ju så mycket andra viktiga saker för mig hela tiden så jag får som inte riktigt tiden att räcka till;)

Idag var vi iaf på Resia och försökte få lite tips och förslag på hotell och sånt. Och lite förslag fick vi ju, men det blev aldrig att vi bokade nått som vi hade tänkt, vi kan ju inte riktigt komma överens om vart vi ska än + att vi inte vet vilka vi blir riktigt!Förhoppningsvis vet vi de snart, jag längtar!!!!

Igår var jag ute och gick med stugård, vi brukar ta våra promenader lite då och då. Det är roligt, och jag  har saknat de så mycket sen erika flyttade ifrån mig i stugun och in till stora staden. Men nu är vi ju grannar, och våra promenader är  väldigt uppskattat må jag säga och någonting jag verkligen behöver så lite som jag tränar. Fastnar den största tiden av min lediga tid framför datan, numera min bästavän. Fick lite skäll av malin häromdan när vi skulle käka middag hon och jag och datorn stod väldigt lägligt till på köksbordet!!!

Jag måste ju berätta också att jag och Malin bestämde oss för att ta tag i träningen nu så igår var vi iväg och tränade på friskis och svettis på eftermiddan. Ett aerobicpass som var lagomt långt för oss två, otränade som vi numera är! I början blev vi sådär fnittrig åt alla som inte kunde hålla takten eller som på något annat sätt var värt att skratta lite åt;D  Sen så blev vi lite mer allvarliga och försökte oss på alla övningar som hon i mitten gjorde. Jag blev lite förvirrad ibland när hon höll på och bytte övning hit och dit så man blev alldeles snurrig och kände sig som ett fån... men jämför man med andra som var där så behövde vi ju inte känna oss kass iaf. Jag upptäckte iaf att jag blivit så svag så när det var dags för styrka var jag tvungen att ta en liten break en gång och pusta ut lite grann. Orkade knappt göra några armhävningar, armarna blev alldeles skakis och på inte tal om nån annan övning man skulle göra då jag inte ens rokade lyfta på kroppen, haha fyfan!... Men de var riktigt roligt att träna lite så framöver är de friskis och svettis på onsdagar som gäller för våran del ;)  Nu jäklarns ska de bli ändring här, men tummen ner för träningsvärk, ingen höjdare de heller!


 Coolingarna;)


ne nu må jag skriva nån rad i min engelska rapport, de går sakta framåt må jag säga men inom en snar framtid ska jag nog lyckas bli färdig hoppas jag! fast facebook känns lite mer lockande just nu kände jag...

Hade!
/Josse

Greece

          




Resekväll

Nu är resekvällen över, vi kom fram till..... ingenting!
Vi har pratat om kos, cypern, malaga, bullis; ja listan kan göras lång. Men vi kom faktiskt inte fram till nånting, ingen ville samma sak nästan. Dempa ville inte åka till Bulgarien för hon är rädd för maffian, malin vill inte åka till tunisien för där blev man sjuk av maten, zakynthos var för lite party, cypern var för dyrt...
Så imorrn ska vi på resia och få lite hjälp för vi måste boka nu innan alla hotell tar slut. Det har redan börjar sina på listan på dom braiga hotellen.

Ikväll var jag ute och gick istället för att gå på stepen, vi skulle ju kolla på resor då. Det blev en långpromenad med Frida istället, den lyckosten ska till Thailand i Mars. Jag vill också åka utomlands nu och bli brun, jag syns nästan inte när jag är ute nu för jag är lika vit som snön.

Trött är jag nu, gonatt

/Mina


090204

Goddagens kära läsare. Jag sitter på skolan och försöker få klar en rapport i engelska som ska vara klar imorgon, går inte så bra. Egentligen skulle den vara klar v.45 men jag har blivit liiite sen med den :P Men jag ska försöka bli klar med den den här veckan iaf.. Jag har blivit lite lat med skolan nu på senaste tiden, inte bra. Det måste det bli ändring på.

Igår var jag på step och det ska jag på ikväll med, mycket skojigt :) Sambosarna ska på friskis & svettis, hihi! Jag ska väl laga mat till dom då, min träning är inte förrän senare ikväll.

ikväll ska vi ha resemöte hemma hos oss, inför utlandsresan som vi ska på i sommar. Jag längtar :D

igårkväll blev det ingen uppdatering av mej. men jag var iaf och kollade på balklänning med mamma, det är inte långt kvar nu. Jag vet iaf hur jag vill att den ska se ut nu!
sminkning och håruppsättning är redan bokat och biljetterna snart fixade, billigt billigt!

Jag bjuppar på en bild sen grekland i somras. Nästa resa ska bli minst lika rolig = )

God morgon

Ja godmorgon på er!
Jag har nyss klivit upp ur min sköna säng och ska väl snart äta frukost antar jag.. jag är ju ledig mån tis och ons från skolan, så lite lat har jag allt blivit. Inte bra, inte bra, Igår va jag iaf duktig och pluggade, sen lagade jag mat till de små barnen och sen kolla jag på basket, mycket skojjigt. Synd att dom förlora bara. Idag tänkte jag att jag ska va lika duktig.. plugga och klockan halv 5 ska jag på  friskis och svettis... hehe. Får se hur det går =) Ger er väl en lite uppdatering senare.. till alla våra 1000 läsare :p Nu kom jag just på att VM har ju börjat med, så idag ska jag kolla på herrarnas tävling med. Hej svejs, jag bjuder på några bilder sen våran stockholmsvisit.
Här är vi i tunnelbanan påväg till Oasis =)


/Malin

Brrrr

Gud vad kallt det är, hemma i stugun imorse var det -22. Sen var bussen försen också, typiskt!

Igår var jag hem till mammsen och pappsen i Stugun, Pappa jobbar halvtid nu så när jag kom hem var det bara att sätta sig till bords, det gillas :) Sen var jag och hade gumpa i en timme, väldigt skönt! Så alla stugubor som läser, måndagar klockan 18.30 är det träning som gäller! = )

Nu sitter jag hemma i lägenheten och är trött. Jag måste börja lägga mig tidigare! Har blivit jättesent sen vi flyttade till stan.. Ändring tjejer!

Jag har börjat fundera på vad jag ska jobba med i sommar, någon som har förslag?

Nu kom Backis på besök och nu ska jag på körlektion, wish me luck!


/Minis


Kyligt idag

Idag när jag och josse gick till skolan var det riktigt kallt! Burrr, jag längtar tills våren :) Imorse bestämde jag mig också för att jag skulle vara duktig och plugga idag, men så blev inte fallet. Jag börjar nämligen känna mig sjuk!! Vet inte om det beror på att jag har druckit tre koppar te eller om det är malinsjukan som slagit till.. hoppas på teet. Nu ligger jag iallafall hemma i soffan, tror att jag ska sova en stund och så kanske jag är frisk när jag vaknar igen.

Jag kan berätta en rolig sak som hände häromveckan. Jag josse och mina va på toaletten och dansade runt och fjantade oss också skulle jag ställa mitt knä på toalettlocket för jag skulle måla på mascara, då hände detta!

Mitt knä for ner i toaletten.. men men, det är sånt som händer.




Tjarå. /Malin

Kungen skriver

Nu håller jag på att borsta tänderna.. tidigare ikväll har jag kollat på beck, faktiskt inte så bra som vanligt. Jag har också kollat på jätteroliga kort, dock får ni vänta ett slag med att se dom. Jag vill leva ett tag till.. för Josse kommer säkerligen sticka en kniv i mig om jag delar med mig av dom.. höhö.

Ne nu ropar sängen! Det blev ett väldigt skojjigt första inlägg. För att det ska bli lite roligare kan jag berätta att jag städade toaletten idag, och det va ganska så skitäckligt! Får bli Josses tur nästa gång.. hon som inte ens vågar gå in soprummet. God natt önskar Malin

Josse testar bloggandet;)

Ja man kanske ska ta och skriva en liten rad eller så i bloggen våran;) Så hejsan svejsan allesammans!Det är ju roligt med en blogg, men dessvärre lite tråkigt när man inte har någonting vettigt att skriva...

Ja här på Grundläggargränd händer det inte alltför mycket ikväll må jag säga, Mina och jag har kikat på beck då vi blev lite småskraj emellanåt och satt och gömde oss under filten... annars har vi väl mest bara suttit med våra bästisar hela kvällen, dom finns ju alltid nära till hans om man inte har bättre saker för sig... vilket vi aldrig har! Jag blir lite smådeprimerad när jag tänker efter, vilka nördar vi har blitiv! Och min dator kånglar ju såklart så imorron blir de till att åka hem till stugun en sväng och lämna in den på lagning, hur ska jag annars klara mig!!! Som tur är så har jag ju mina sabosar som man kan leka med annars;)

...Appropå dom, det är ju roligt när man bor med två stycken som mobbar en, just nu sitter dom där inne i köket och skrattar åt en massa kort, kul att det kortet dom skrattade allra mest åt råkade vara ett på mig, ska jag skratta eller gråta tro?! ...

Den här bruttan må vi ju tacka också för att hon designat och hjälpt oss med våran blogg:) Tack snygging:)

Den här bruttan må vi ju tacka också för att hon designat och hjälpt oss med våran blogg:) Tack snyggiing:)!!!


//Josse

Wohoo

Yeah den här kommer bli världens bästa blogg, vi kommer bli större än både kenza och blondinbella =)


Vi; Mina, Josse och Malin har som dom flesta vet flyttat ilag i en lägenhet i stan. Efter tips från Marre och Sarre har vi nu bestämt oss för att starta en blogg. Vi har tänkt oss att vi ska tjäna stooora pengar på det..

Snart har Maritta fixat så att den blir fin också, tack så mkt snygging :)

/Mina


RSS 2.0